_

Uw beroep en de wereld om ons heen veranderen gestaag. Om u hierbij te ondersteunen, werken we – in samenwerking met tal van huisartsen en specialisten – aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe oplossing: CleveHr.

Deze nieuwe applicatie, die naast HealthOne zal bestaan en groeien, put inspiratie uit alle functies die u al heeft in de huidige software en zal u gebruiksgemak garanderen via de uniforme, gebruiksvriendelijke interface. Met dit systeem, dat altijd toegankelijk is, kunt u de dossiers van uw patiënten beheren, waar u ook bent – zowel in uw praktijk als op verplaatsing.

Kortom, ook met CleveHr gaan we terug naar de kern, waardoor u nóg meer uit uw werktijd kunt halen.

_

Digitaliseren in alle eenvoud

CleveHr combineert de voordelen van een cloudoplossing, die intuïtiever is in gebruik, met de talrijke troeven van onze HealthOne-software, en bouwt voort op meer dan 30 jaar ervaring in dienstverlening aan artsen. Zo combineert CleveHr technologische intelligentie met één van onze fundamentele waarden: de Mens.

Het doel? U een tool ter beschikking stellen dat het mogelijk maakt uw medische dossiers op een betrouwbare, veilige en vereenvoudigde manier te beheren, waardoor u uw tijd optimaal kunt benutten.

De toegevoegde waarde? Johan Spincemaille, General Manager HealthOne, licht het toe in deze korte introductievideo van minder dan 2 minuten:

Schrijf je in voor de CleveHr newsletter!
Blijf op de hoogte om de evolutie van CleveHr te volgen en ontdek in de komende video’s de verschillende modules van de tool.

Waarom kiezen voor CleveHr?

EEN VERFIJNDE EN
INTUÏTIEVE INTERFACEONDER

CleveHr biedt u een elegante en vereenvoudigde interface die zich richt op het beste van HealthOne. Er zijn nu minder icoontjes, maar evenveel functies, waardoor u essentiële patiëntgegevens in één oogopslag ziet en in één klik toegang hebt tot uw dashboard.

ULTRAVEILIGE
CLOUDTECHNOLOGIE

CleveHr, gedreven door geavanceerde technologie, garandeert een optimale beveiliging van uw gegevens, waar u ook bent. Van de bescherming tot de back-up van uw informatie, CleveHr heeft voor alles gezorgd om u de vlotste gebruikerservaring te bieden, zonder extra kosten.

ONMIDDELLIJKE TOEGANG
TOT UW MEDISCHE GEGEVENS

Waar u ook bent, in uw praktijk of op verplaatsing, in luttele klikken hebt u toegang tot alle medische gegevens van uw patiënten. Doordat de data in real time worden bijgewerkt, kunt u onmiddellijk de laatste analyses en communicatie van uw collega’s of medewerkers raadplegen, met als resultaat een uiterst efficiënte samenwerking.

FOCUS
OP DE PATIËNT

CleveHr garandeert u een veilige, snelle en efficiënte manier van werken zodat u zich volledig kunt wijden aan de gezondheid van uw patiënten.

LANGDURIGE
GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

Profiteer van de laatste ontwikkelingen van de toepassing in één klik, op al uw apparaten, en geniet van totale vrijheid en autonomie wanneer u bijvoorbeeld een andere pc gebruikt.

PERFECTE NALEVING VAN
DE MEEST RECENTE WETGEVING

CleveHr is erkend en voldoet volledig aan de criteria die zijn vastgesteld door de Nationale commissie artsen-ziekenfondsen (NCAZ). Omdat we al meer dan 35 jaar pioniers zijn op het vlak van technologie, worden onze technieken voortdurend verbeterd en nemen we deel aan proefprojecten zodat we u als eerste de nieuwe modules kunnen aanbieden.

CleveHr biedt in één enkele oplossing alle tools die u nodig heeft om uw dagelijkse activiteiten te beheren.
_

Elektronische voorschriften

Vereenvoudigde toegang tot de meest recente medicijngegevens, registratie van elk product en ingrediënt, filtering op basis van de patiëntgegevens (allergieën, historiek, wisselwerkingen tussen medicijnen, enz.), beheer voor terugbetalingsaanvragen voor hoofdstuk IV-geneesmiddelen, en nog veel meer!

E-facturatie (efact en e-attest)

Eenvoudige, doeltreffende automatisering en controle van de elektronische facturering voor de verzekeringsmaatschappijen.

eGMD

Snelle eGMD-meldingen voor uw patiënten.

Sumehrs versturen, toegang tot Hubs en eForms

Sumehrs beheren, documenten zoeken en bekijken op de Hubs van uw patiënten, eForms versturen in een paar klikken … Tijdwinst en efficiëntie gegarandeerd!

Registratie van diagnoses en toegang tot CEBAM Evidence Linker

Eenvoudige registratie van diagnoses met directe toegang tot CEBAM Evidence Linker.

Automatische registratie van ontvangen protocollen

Onmiddellijke klassering van elektronisch verzonden laboratoriumresultaten, duidelijke interpretatie in de vorm van analyses en grafieken, automatische integratie van nieuwe informatie (Analyses, bloedstalen, enz.).

Vaccinatieboekje

Snel overzicht van toegediende vaccins en uit te voeren herhalingsinentingen.

Heeft u nog vragen of wenst u een demonstratie van onze software?

Onze adviseurs staan voor u klaar!
We leggen samen met u een afspraak vast in uw praktijk zodat u de functies kunt ontdekken die geknipt zijn voor uw manier van werken.

*Verplichte velden / We verwerken uw persoonsgegevens alleen voor doelstellingen van intern beheer, met name de vlotte behandeling van uw reactie en uw verzoek om inlichtingen. We gebruiken uw gegevens niet voor commerciële doeleinden en we geven ze niet door aan derden.

CONTACTEER ONS