Minder administratie, meer tijd voor patiënten, een betere samenwerking met collega’s …
Zijn dat uw doelen in 2021? Voor HealthOne ook!
_

Na een jaar vol ingrijpende veranderingen, vraagtekens en vooral nieuwigheden in het licht van COVID-19, streeft uw vak er, net als dat van ons, naar om zich meer op de mens richten en het relationele aspect centraal stellen in de dagelijkse werking.

Daarom is het vandaag de dag des te belangrijker om over een tool te beschikken die het mogelijk maakt om uw dossiers op een betrouwbare, veilige en vereenvoudigde manier te beheren, waardoor u uw tijd optimaal kunt benutten. CleveHr, de jongste telg van de HealthOne-familie en zijn gestroomlijnde, intuïtieve en toegankelijke interface, blijven groeien dankzij de waardevolle feedback van onze ‘testartsen’.

De toegevoegde waarde van CleveHr?
Johan Spincemaille, General Manager HealthOne, legt het in minder dan 2 minuten haarfijn uit in deze allereerste introductievideo

_ HDMP wordt HealthOne

Onze vele uitwisselingen bewezen: de naam van onze software – HealthOne – is herkenbaarder voor u dan die van ons bedrijf – HDMP (Health Data Management Partners NV). Door te luisteren naar hoe u onze tool gebruikt van dag tot dag en om dicht bij u te blijven staan, hebben we besloten om ons bedrijf te hernoemen naar HealthOne.

Eén bedrijf, twee oplossingen!

_ Een nieuwe look om het jaar af te trappen

Met een naamsverandering en een nieuwe oplossing in het verschiet, mocht een nieuwe look voor onze website niet ontbreken. Daarom hebben we de site aangepast aan onze laatste ontwikkelingen.

. Bezoek ons voortaan op healthone.be en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de e-healthsector via de tab ‘Nieuws‘.
. Onze e-mailadressen zijn ook veranderd! Voor informatie kunt u voortaan contact met ons opnemen via info@healthone.be.