Over ons

HealthOne werd in 1986 in België opgericht. We bieden artsen gebruiksvriendelijke oplossingen aan om medische dossiers te beheren, waardoor zij zich kunnen focussen op wat écht telt: hun patiënten behandelen, hun werkcomfort behouden en hun kostbare tijd optimaal benutten.

Als pionier op het vlak van medische software in België investeren we voortdurend in de ontwikkeling en optimalisatie van onze oplossingen op het vlak van regelgeving, gebruiksvriendelijkheid, evoluties in zorgtechnieken en gegevensbeveiliging.

Omdat de persoonlijke ondersteuning van onze klanten de kern van onze filosofie vormt, maken we er een erezaak van om kwaliteitsdiensten te leveren die beantwoorden aan de behoeften van elke professional conform diens activiteiten, praktijk en beheer.

Onze ontwikkelaars, helpdeskmedewerkers, consultants en coaches zijn er om naar u te luísteren! Ons HealthOne-team werkt samen met e-health-spelers om u een zeer gebruiksvriendelijke, complete software op maat aan te bieden.

Ons team

HealthOne telt in België zo’n twintig medewerkers en is dus een echte organisatie op mensenmaat. Wat u van een samenwerking met ons kunt verwachten? Een attent team dat naar u luistert – of het nu gaat om onze software installeren of ondersteuning bieden, op ons kunt u vertrouwen!

Met onze familiewaarden en -bedrijfscultuur richten we ons tegenwoordig meer dan ooit op wat écht telt: mensen!

Cegedim, 50 jaar innovatie

Cegedim, opgericht in 1969, is een innovatieve technologie- en dienstengroep die gespecialiseerd is in het beheer van digitale stromen in het ecosysteem van de gezondheidszorg en in het ontwerp van bedrijfssoftware voor professionals in de gezondheidszorg en verzekeringen. Cegedim heeft meer dan 6.000 werknemers in meer dan 10 landen en behaalde in 2022 een omzet van €555 miljoen.
De Groep rust 152.000 werkstations van artsen uit in Europa.

HealthOne is onderdeel van de Cegedim Groep sinds 2003.

Onze waarden

Aandacht & Ondersteuning

Onze klanten persoonlijk begeleiden, is de kern van onze filosofie. Onze ontwikkelaars, helpdesk, adviseurs, coaches … Iedereen bij HealthOne luistert aandachtig naar u om kwaliteitsservices te kunnen voorstellen en leveren volgens uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om nieuwe modules implementeren, gespecialiseerde opleidingen geven of ondersteuning bieden, we blijven onze hele samenwerking lang aan uw zijde staan.

Innovatie & flexibiliteit

HealthOne is de rest altijd een stap vooruit en investeert constant in de ontwikkeling en optimalisering van zijn oplossingen. Dat geldt voor zowel het naleven van wettelijke bepalingen als gebruiksvriendelijkheid en de evoluerende zorgtechnologie. Of ze ons platform nu vormgeven of ontwikkelen, onze medewerkers hebben allemaal hetzelfde doel: uw software steeds beter laten presteren zodat u zich kunt concentreren op wat écht telt.

Betrouwbaarheid & Veiligheid

Ervoor zorgen dat onze oplossingen betrouwbaar en uw gegevens beveiligd zijn, is voor zowel ons als uzelf prioritair. HealthOne versleutelt uw patiëntgegevens met betrouwbare, performante oplossingen van hoge kwaliteit. Zo kunt u ze snel en makkelijk raadplegen op een efficiënte, veilige manier.

Gemeenschap & Interactie

Een gemeenschap creëren en ervaringen uitwisselen maken integraal deel uit van de waarden die ons team dagelijks onderschrijven. Dankzij lokale Users Groups en events, hebben we een bloeiende en groeiende gemeenschap uit de grond gestampt met tal van ontmoetingen, gesprekken en wederzijds advies – altijd in een gezellige sfeer, natuurlijk! Deze gemeenschapsdynamiek helpt u om onze tools efficiënter te gebruiken en ons om de software verder te ontwikkelen. Want, bij HealthOne staat de Mens centraal.

CONTACTEER ONS