De basistools leren gebruiken, het meeste halen uit onze functies, nieuwe modules ontdekken en ermee leren werken … HealthOne biedt veelzijdige trainingen aan voor iedereen, van beginner tot ervaren gebruiker.
Het RIZIV beloont huisartsen die optimaal gebruik maken van e-health-diensten. Concreet vertaalt zich dat in een geïntegreerde praktijkpremie tot 6.000 euro voor het volgen van opleidingen. U vindt alle nodige informatie op de website van het RIZIV.

ONS OPLEIDINGSAANBOD
_

Zodra uw software geïnstalleerd is, staat ons team van coaches aan uw zijde om u stap voor stap door het HealthOne-universum te begeleiden.
Elke arts heeft zijn of haar eigen specifieke behoeften afhankelijk van zijn of haar activiteiten, praktijk en evolutie – en wij houden doorheen onze hele samenwerking rekening met uw behoeften door u tal van opleidingen aan te bieden voor alle niveaus.

Basisopleiding

Onze coaches begeleiden u van bij het begin om u vertrouwd te maken met onze software en de functies onder de knie te laten krijgen.

Specifieke opleiding per telefoon

Afspraak via "TeamViewer"
Wilt u meer weten over een van de HealthOne-functies?
Onze experts zijn er om zelfs vanop afstand het nodige advies te geven.

Intensieve opleiding in uw praktijk

Wilt u een gepersonaliseerde opleiding in uw praktijk? Neem dan contact op met onze coaches, die met u ter plaatse de HealthOne-software grondig zullen doornemen met aandacht voor uw tempo en behoeften. Een afspraak maken met één van onze trainers kan via ian.deschryver@healthone.be
Deze opleidingen zijn betalend en kosten € 493 (BTW en verplaatsing inclusief).

HealthOne Community
Usergroups
_

Neem gratis deel aan een van onze Usergroups of eerstkomende e-Learning-opleidingen. Word lid van de HealthOne-gebruikersgemeenschap en deel uw kennis met uw confraters in een uitnodigende omgeving. In elke sessie wordt er een specifiek onderwerp op een praktische, interactieve manier behandeld.
Ontdek de geanimeerde gebruikersgroepen in uw buurt: USERGROUP

E-Learning
_

Leer meer over onze software, wanneer u wilt en op uw eigen tempo, dankzij onze vele tutorials.
Ontdek HealthOne op YouTube!
Hier kunt u al onze e-Learning-cursussen en tutorials bekijken.

Instructiefilmpjes
_

HEALTHONE & HELENA
eATTEST ANNULEREN
OPENEN VAN HEALTHONE
EEN NIEUWE PATIENT
DE MEDISCHE BASISINFORMATIE
AANMAKEN TRANSACTIE

INVULLEN VAN EEN CONSULTATIE

VOORSCHRIJVEN VAN EEN MEDICATIE

UITVOEREN VAN BRIEVEN

VITALINK: MEDICATIE SCHEMA

CONTACTEER ONS