_

Uw beroep en de wereld om ons heen veranderen gestaag. Om u hierbij te ondersteunen, werken we – in samenwerking met tal van huisartsen en specialisten – aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe oplossing: HealthOne NOVA.

Deze nieuwe applicatie, die naast HealthOne zal bestaan en groeien, put inspiratie uit alle functies die u al heeft in de huidige software en zal u gebruiksgemak garanderen via de uniforme, gebruiksvriendelijke interface. Met dit systeem, dat altijd toegankelijk is, kunt u de dossiers van uw patiënten beheren, waar u ook bent – zowel in uw praktijk als op verplaatsing.

Kortom, ook met HealthOne NOVA gaan we terug naar de kern, waardoor u nóg meer uit uw werktijd kunt halen.

_

Digitaliseren in alle eenvoud

HealthOne NOVA combineert de voordelen van een cloudoplossing, die intuïtiever is in gebruik, met de talrijke troeven van onze HealthOne-software, en bouwt voort op meer dan 30 jaar ervaring in dienstverlening aan artsen. Zo combineert HealthOne NOVA technologische intelligentie met één van onze fundamentele waarden: de Mens.

Het doel? U een tool ter beschikking stellen dat het mogelijk maakt uw medische dossiers op een betrouwbare, veilige en vereenvoudigde manier te beheren, waardoor u uw tijd optimaal kunt benutten.

_

Test onze nieuwe oplossing in uw regio!

Dit najaar komt het HealthOne-team naar u toe om u de nieuwe applicatie te laten zien. Van de presentatie van de interface tot de bediening ervan, onze experts zullen u onze oplossing tonen en al uw vragen beantwoorden.

Schrijf je in voor de NOVA newsletter!
Blijf op de hoogte om de evolutie van NOVA te volgen en ontdek in de komende video’s de verschillende modules van de tool.

CONTACTEER ONS