_

Uw beroep en de wereld om ons heen veranderen gestaag. Om u hierbij te ondersteunen, werken we – in samenwerking met tal van huisartsen en specialisten – aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe oplossing: HealthOne NOVA.

Deze nieuwe applicatie, die naast HealthOne zal bestaan en groeien, put inspiratie uit alle functies die u al heeft in de huidige software en zal u gebruiksgemak garanderen via de uniforme, gebruiksvriendelijke interface. Met dit systeem, dat altijd toegankelijk is, kunt u de dossiers van uw patiënten beheren, waar u ook bent – zowel in uw praktijk als op verplaatsing.

Kortom, ook met HealthOne NOVA gaan we terug naar de kern, waardoor u nóg meer uit uw werktijd kunt halen.

_

Digitaliseren in alle eenvoud

HealthOne NOVA combineert de voordelen van een cloudoplossing, die intuïtiever is in gebruik, met de talrijke troeven van onze HealthOne-software, en bouwt voort op meer dan 30 jaar ervaring in dienstverlening aan artsen. Zo combineert HealthOne NOVA technologische intelligentie met één van onze fundamentele waarden: de Mens.

Het doel? U een tool ter beschikking stellen dat het mogelijk maakt uw medische dossiers op een betrouwbare, veilige en vereenvoudigde manier te beheren, waardoor u uw tijd optimaal kunt benutten.

Schrijf je in voor de HealthOne newsletter!
Blijf op de hoogte om de evolutie van NOVA te volgen en ontdek het laatste nieuws vanuit onze onderneming.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACTEER ONS