HEALTHONE GIDST U DOORHEEN
HET TIJDPERK VAN HET EMD
_

Sinds 1986 stellen we alles in het werk om van HealthOne een software te maken die perfect beantwoordt aan de behoeften van huisartsen en specialisten. Omdat HealthOne voortdurend verrijkt wordt op basis van de ervaring van professionals uit de gezondheidszorg, is het uitgegroeid tot het Elektronisch Medisch Dossier bij uitstek. Dat hebben we te danken aan uw vertrouwen!

Met zijn vele functies biedt HealthOne u alle nodige middelen om eenvoudig uw patiëntgegevens te registreren en te raadplegen op een snelle, efficiënte en beveiligde manier. Omdat elke arts specifieke behoeften heeft, wordt onze software bovendien geconfigureerd, geïmplementeerd en aangepast conform uw activiteiten, uw praktijk en het beheer ervan.

Onze missie? Ervoor zorgen dat u kunt focussen op wat echt telt: uw patiënten behandelen, uw werkcomfort behouden en kostbare tijd besparen.

Waarom kiezen voor HealthOne?

MIGRATIE ONDER
STRENG TOEZICHT

Om ervoor te zorgen dat uw gegevens optimaal geïntegreerd worden, besteedt HealthOne zorgvuldig aandacht aan de migratie ervan naar onze software.

PERSOONLIJKE
ONDERSTEUNING

Van software configureren en implementeren tot gerichte opleidingen organiseren en logistieke of technische ondersteuning verlenen: onze teams staan altijd klaar om u te helpen!

PERFECTE NALEVING VAN
DE MEEST RECENTE WETGEVING

HealthOne is erkend en voldoet volledig aan de criteria die zijn vastgesteld door de Nationale commissie artsen-ziekenfondsen (NCAZ). Omdat we zeer toekomstgericht zijn, worden onze technieken voortdurend verbeterd en nemen we deel aan proefprojecten zodat we u als eerste de nieuwe modules kunnen aanbieden.

FOCUS
OP DE PATIËNT

HealthOne garandeert u een veilige, snelle en efficiënte manier van werken zodat u zich volledig kunt wijden aan de gezondheid van uw patiënten.

EEN VOLLEDIG EN GESTRUCTUREERD
MEDISCH DOSSIER

Dankzij HealthOne hebt u een gestructureerd overzicht en eenvoudige toegang tot alle medische informatie van uw patiënten op één en hetzelfde platform.

HealthOne biedt in één enkele oplossing alle tools die u nodig heeft om uw dagelijkse activiteiten te beheren.
_

Elektronische voorschriften

Vereenvoudigde toegang tot de meest recente medicijngegevens, registratie van elk product en ingrediënt, filtering op basis van de patiëntgegevens (allergieën, historiek, wisselwerkingen tussen medicijnen, enz.), beheer voor terugbetalingsaanvragen voor hoofdstuk IV-geneesmiddelen, en nog veel meer!

E-facturatie (efact en e-attest)

Eenvoudige, doeltreffende automatisering en controle van de elektronische facturering voor de verzekeringsmaatschappijen.

eGMD

Snelle eGMD-meldingen voor uw patiënten.

Sumehrs versturen, toegang tot Hubs en eForms

Sumehrs beheren, documenten zoeken en bekijken op de Hubs van uw patiënten, eForms versturen in een paar klikken … Tijdwinst en efficiëntie gegarandeerd!

Registratie van diagnoses en toegang tot CEBAM Evidence Linker

Eenvoudige registratie van diagnoses met directe toegang tot CEBAM Evidence Linker.

Automatische registratie van ontvangen protocollen

Onmiddellijke klassering van elektronisch verzonden laboratoriumresultaten, duidelijke interpretatie in de vorm van analyses en grafieken, automatische integratie van nieuwe informatie (Analyses, bloedstalen, enz.).

Vaccinatieboekje

Snel overzicht van toegediende vaccins en uit te voeren herhalingsinentingen.

Extra modules

Haal het meeste uit onze software door extra modules te installeren! Als u vragen heeft over deze diensten of de implementatie ervan, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers via info@healthone.be

_

SafetyVault

De gegevens van uw patiënten zijn zeer waardevol, dus u kunt niet riskeren deze te verliezen! Dankzij SafetyVault hoeft u zich daarover geen zorgen te maken, want de module garandeert beveiligde en gecodeerde back-ups.

CloudSync

Werkt u op verschillende computers of met meerdere collega’s in één praktijk? CloudSync biedt onmiddellijke en externe synchronisatie van uw patiëntendossiers op alle computers.

Online agenda’s

Integreer automatisch uw online agenda (Doctena, Introlution) in de HealthOne-software en krijg nóg sneller toegang tot uw patiëntendossiers.

Medipim

De grootste online databank van geneesmiddelen, is beschikbaar in de voorschrijfmodule van uw HealthOne software.
Meer informatie en abonnementsprijzen op www.medipim.com .

Een demo van onze software?

Onze adviseurs staan voor u klaar!
We leggen samen met u een afspraak vast, in uw praktijk of online, zodat u de functies kunt ontdekken die geknipt zijn voor uw manier van werken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Verplichte velden / We verwerken uw persoonsgegevens alleen voor doelstellingen van intern beheer, met name de vlotte behandeling van uw reactie en uw verzoek om inlichtingen. We gebruiken uw gegevens enkel voor commerciële doeleinden indien u toestemming geeft. We geven ze niet door aan derden.

CONTACTEER ONS