fbpx
Laden Evenementen

Het welbekende symposium Medische Wereld staat ook dit jaar weer op de kalender, meer bepaald op 20 april 2024.
Inschrijven kan tot en met 1 april 2024, zolang er beschikbare plaatsen zijn. Zoals steeds vormt het politieke kopstukkendebat het uithangbord.

HealthOne is een trotse partner van het symposium. Onze vertegenwoordigers zullen aanwezig zijn om u te informeren over onze producten en diensten.
Dat debat wordt gemodereerd door VRT-Wetstraatjournalist Bart Verhulst. Zowat alle politieke zwaargewichten maken hun opwachting aan de Faculteit Geneeskunde VUB, Laarbeeklaan 103, 1090 Jette

Voor de federale regering zijn dat premier Alexander De Croo, Open VLD; vicepremier Petra De Sutter, Groen; vicepremier en minister van Sociale Zaken Frank Vandenbroucke, Vooruit. Vanwege de Vlaamse regering is gezondheidsminister Hilde Crevits, CD&V van de partij. Verder komen de volgende partijvoorzitters langs: Bart De Wever, N-VA; Tom Van Grieken, Vlaams Belang; Raoul Hedebouw, PVDA.
Politiek analist met dienst is de VUB-politicoloog Prof. Dave Sinardet.

Maar ook zonder dit debat werd onder leiding van dr. Ben De Brucker opnieuw een ijzersterk programma uitgewerkt dat u doorlopend kunt aandoen in vier parallelsessies in de voor- en in de namiddag. Obesitas, buitenlandse missies, palliatieve zorg, mentale zorg, artificiële intelligentie, financiën en management in de medische wereld, robotchirurgie, netwerkvorming, seksualiteit… voor elk wat wils. Een keynote wordt verzorgd door dr. Réginald Moreels.
Na de Prijsuitreiking “Beurs Medische Wereld 2024” in de late namiddag wordt de brug geslagen naar het avondfeest via een receptie. Accreditering werd aangevraagd voor (tand)artsen.

Voor meer informatie en inschrijvingen (verplicht en ten laatste op 1 april 2024) kunt u hier terecht. www.medischewereld.be/inschrijven/

Ga naar de bovenkant