_ UPDATE

Covid-19 heeft de afgelopen maanden een grote impact gehad op uw werk en uw leven. Met de geleidelijke versoepeling van de regels moet u zich wederom aanpassen. Het goede nieuws? Wij blijven ons inzetten om u slimme, efficiënte en vooruitstrevende oplossingen aan te bieden.
Al 35 jaar lang is HealthOne hét programma bij uitstek voor Elektronische Medische Dossiers, en dat hebben we te danken aan uw vertrouwen.

Onze missie ?
Uw werkcomfort naar een steeds hoger niveau tillen. Dat geeft u immers de mogelijkheid om u volledig op uw patiënten te focussen, wat nu belangrijker is dan ooit. Aangezien uw vak en de wereld rondom ons steeds blijven veranderen, werken we momenteel aan een nieuwe oplossing die nóg intuïtiever, moderner en mobieler is: Clevehr.
Dit nieuwe product, dat naast HealthOne zal bestaan en groeien, zal inspiratie putten uit alle functies die u al zo waardeerde in onze huidige software, en zal blijven waken over uw gebruikscomfort dankzij een interface die nóg makkelijker, gebruiksvriendelijker en intuïtiever is.
Kortom, met Clevehr spitsen we ons toe op wat écht belangrijk is, voor een zo hoog mogelijke levenskwaliteit voor u en uw patiënten.

_ EVENEMENTEN

Voorlopig is de HealthOne Day nog steeds voorzien op 3 oktober 2020. Mocht het evenement toch niet fysiek door kunnen gaan, dan zullen we een andere manier vinden om de tips & tricks voor onze software met u te delen en u Clevehr in avant-première te laten ontdekken.
We houden u sowieso op de hoogte, maar prik ondertussen alvast deze datum in uw agenda!

_ HDMP (Health Data Management Partners)

« In deze uitzonderlijke tijden willen we graag het hele team, dat dagelijks werkt aan de voortdurende verbetering en evolutie van onze programma’s, in de spotlight zetten. Van ontwerpers tot ontwikkelaars, allemaal hebben ze slechts één doel voor ogen: de software zo goed mogelijk laten presteren, zodat u zich volledig kunt toeleggen op het welzijn van uw patiënten. »
Philippe Quertemont
Development Director, met zijn team: Rosa, Philippe, John, Gaston, Fabrice en Stéphane.

« HDMP België is een team van 20 mensen met gemeenschappelijke waarden zoals vertrouwen, welwillendheid en een luisterend oor. Combineer dat met een familiale bedrijfscultuur en u weet genoeg: bij HDMP zijn we Menselijk. »
Johan Spincemaille
Algemeen Directeur bij HDMP