_ CLEVEHR

CleveHr licht een tipje van de sluier op …
Enkele weken geleden hebben we trots de aankomende lancering aangekondigd van CleveHr, onze gloednieuwe applicatie voor uw digitale medische dossiers.

Wat verandert er ten opzichte van HealthOne?
Met de gebruiksvriendelijke, gestroomlijnde en mobiele interface van CleveHr zult u uw patiëntendossiers nóg gemakkelijker kunnen beheren – waar u ook bent.
Net zoals HealthOne bevat CleveHr tal van functies, met een bijzondere aandacht voor de beveiliging van uw gegevens door het gebruik van spitstechnologie.

Waarom CleveHr ?
De naam verwijst naar de slimme technologie achter het scherm (Clever) en onze niet-aflatende toewijding aan een van onze fundamentele waarden: Human (eHr).
En omdat we ons ertoe verbinden trouw te blijven aan zowel uw behoeften als onze waarden, stellen we u hier vandaag het logo voor van onze nieuwe oplossing. Met blijheid en in alle eenvoud.

ONZE KLANTENSERVICE IN EEN NIEUW JASJE

Vertrouwen opbouwen, vriendelijkheid tonen en oprecht luisteren, dát is de essentie van onze samenwerking, van de installatie van onze oplossingen tot de dagelijkse ondersteuning.
We willen u dan ook bedanken voor uw feedback op onze klantenservice, die ruimte liet voor verbetering. We hebben naar u geluisterd en actie ondernomen op verschillende niveaus om u een optimale ervaring te bieden:

. Er werd een nieuwe manager aangeworven met meer dan 12 jaar ervaring; ook het team zelf werd uitgebreid.
. De manier van werken werd herzien om ondersteuning toegankelijker te maken.
. De processen waarmee de kennis van het personeel wordt beheerd, werden verbeterd om de uniformiteit en kwaliteit van de aangeboden oplossingen te garanderen.
. De onderlinge communicatie tussen teams werd verbeterd.
. Er is een cultuur gecreëerd waar feedback centraal staat zodat u gemakkelijk uw ervaring kunt delen.

Hulp nodig met onze software?
Onze helpdesk is een en al oor van maandag tot vrijdag, van 8.30 tot 17.30 uur.
Bel ons op het nummer +32 2 724 00 91 of mail naar support@hdmp.com

HEALTHONE DAY & E-LEARNING

Uw HealthOne Day uitgesteld naar 2021
Gezien de huidige gezondheidssituatie, blijven we liever voorzichtig. Uw HealthOne Day, oorspronkelijk voorzien voor 3 oktober 2020, wordt dan ook verschoven naar volgend jaar, wat het ons mogelijk moet maken om u te ontmoeten in de hartelijke stijl die ons eigen is.
We kijken ernaar uit u terug te zien en bereiden ons al voor om u in 2021 heel warm welkom te heten.

Zin om deze zomer uw kennis van de HealthOne-functies uit te breiden?
Kijk eens op ons YouTube-kanaal!
U vindt er onze e-Learning-opleidingen terug, maar ook een hele reeks tutorials.