Sinds het begin van de COVID-19-epidemie vormen de huisartsen de ruggengraat van het gezondheidssysteem. Hoe u met de pandemie bent omgegaan is van cruciaal belang geweest voor de bevolking.

Met de komst van een nieuwe variant besloot HealthOne een enquête te houden om beter te begrijpen welke impact de pandemie heeft gehad op uw geestelijke gezondheid, uw leven en hoe u de afgelopen twee jaar hebt ervaren.

Deze enquête wordt enkel door HealthOne uitgevoerd en is volledig anoniem. De resultaten worden binnenkort bekend gemaakt via de pers en op onze sociale media: volg ons om op de hoogte te blijven!

THIN (The Health Improvement Network) is een volledig geanonimiseerde Europese databank die in overeenstemming is met de geldende regelgeving (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de AVG).

Het wordt gehost in een door HDS (Health Data Hosting) goedgekeurde omgeving en voldoet ook aan de internationale OMOP-norm voor databasestructuur. Het THIN België observatorium verzamelt alle gegevens betreffende de activiteit van 300 huisartsen.