Integratie van AssurMed door HealthOne: snellere en eenvoudigere medische terugbetaling

Als onderdeel van de technologische vooruitgang kondigt HealthOne met trots de integratie aan van AssurMed, de innovatieve oplossing die een revolutie belooft teweeg te brengen in de medische vergoeding voor behandelaars en patiënten.

AssurMed bij HealthOne: innovatie ten dienste van vergoeding.

AssurMed, ontstaan vanuit Assuralia en de aangesloten verzekeraars, maakt nu deel uit van het HealthOne ecosysteem. Dit strategische partnerschap betekent dat onze gebruikers – huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten – kunnen profiteren van een betrouwbare digitale tool voor het soepel en veilig beheren van vergoedingen.

Vereenvoudiging van het patiëntentraject met één toestemmingsformulier.

Patiënten kunnen nu eenvoudig en eenmalig toestemming geven via AssurMed of gezondheidsportalen zoals Helena en binnenkort OxiCity. Hun zorggegevens worden automatisch en veilig doorgestuurd naar de geselecteerde verzekeraar, waardoor de vergoeding van medische kosten met ongekende snelheid wordt gegarandeerd.

Het voordeel van HealthOne: geoptimaliseerd beheer voor professionals.

De integratie van AssurMed versterkt HealthOne’s waardepropositie voor professionals in de gezondheidszorg. Ons platform vermindert de administratieve last en verbetert de kwaliteit van de interacties tussen zorgverlener en zorgverlener, zodat de inspanningen daar worden gericht waar ze het zwaarst tellen.

Uitgebreide dekking voor grotere tevredenheid.

Met nu zeven grote verzekeraars aan boord kan AssurMed zijn diensten aanbieden aan bijna 6 miljoen patiënten, wat zorgt voor een geoptimaliseerde en snellere vergoeding.

De inzet van HealthOne: een digitale toekomst voor de gezondheidszorg.

HealthOne is vastbesloten om de voordelen van de AssurMed integratie uit te breiden, met als doel om in de toekomst nog meer medische specialismen te dekken.

Conclusie:
Met de integratie van AssurMed onderstreept HealthOne haar inzet voor de voortdurende verbetering van zorgprocessen. We zijn verheugd dat we een snelle en probleemloze vergoeding voor patiënten mogelijk kunnen maken, terwijl we professionals in de gezondheidszorg ondersteunen in hun zorgtaak. Digitale gezondheid gaat vooruit en HealthOne loopt voorop in deze evolutie.

AssurMed, één keer je toestemming geven en voor altijd gemoedsrust : assurmed.be