Trusted Health Link Application, kortweg Thela, begeleidt jou met de nieuwste richtlijnen naar een optimale behandeling. Haal het maximale uit je medische informatie en ontvang steeds de nieuwste richtlijnen, toegepast op jouw specifieke patiënt met zijn of haar specifieke diagnose. Thela, de nieuwste informatie op jouw maat, voor jou beschikbaar op het juiste moment vanuit de HealthOne software.

HealthOne investeert voortdurend in de ontwikkeling en optimalisatie van haar oplossingen, legt Johan Spincemaille, algemeen directeur van HealthOne, uit. Met de integratie van Thela als één van de eerste leveranciers in België kunt u zich focussen op wat echt telt: uw patiënten behandelen, uw werkcomfort behouden en kostbare tijd sparen.

Thela staat voor een optimale evidence-based practice en is een product van PatientSupportR; een onderneming met een adviesraad van 3 sterke vrouwen van de Belgische gezondheidszorg.
. Maggie De Block (Fractieleider en voormalig Federal Minister van Volksgezondheid)
. Marleen Finoulst (Cebam – Gezondheid & Wetenschap)
. Emily Verté (Professor Primary Care Academy)

Als arts stel je dagelijks tal van diagnoses. Die diagnoses registreer je via een gecodeerde manier in je elektronisch medisch dossier. Deze ‘diagnose codes’ worden in de achtergrond volledig anoniem en conform de GDPR-regelgeving doorgestuurd naar Thela. Afhankelijk van je gekozen instellingen, stuurt Thela de nieuwste richtlijnen in verband met jouw meest gestelde diagnoses rechtstreeks naar je persoonlijke Thela omgeving.

Met deze tool kunnen artsen en specialisten tijd besparen en diagnoses verbeteren, legt Vincent Dupont, oprichter van Thela, uit. Elke dag verschijnen er tal van nieuwe richtlijnen. Een diagnose die uitgaat van doelgerichte kennis geeft je de mogelijkheid om samen met je patiënt op zoek te gaan naar de meest geschikte behandeling of begeleiding.

Bespaar tijd en maak het jezelf gemakkelijk. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van Thela.