In België bestaan twee financieringssystemen voor eerstelijnszorg: de betaling per prestatie en de forfaitaire betaling. Voor de betaling per prestatie gebruikt u de facturatie module in uw software. In de forfaitaire betaling wordt aan de groep zorgverstrekkers een vast bedrag per ingeschreven patiënt uitbetaald, ongeacht het aantal prestaties voor die patiënt.

Hoe werkt dit in HealthOne ?

Beoogo’s multidisciplinaire pakket voor praktijkbeheer en facturering werkt nu naadloos samen met HealthOne . De hoge kwaliteit van de synchronisatie-interface zorgt voor de beste ervaring en u krijgt nog sneller toegang tot uw patiëntendossiers.

_ Forfaitaire facturatie
Facturatie voor medische huizen en gezondheidscentra die met forfaits werken.

_ Patiëntenportaal
Alle disciplines, online afspraken, aanvragen van voorschriften en meer.

_ Synchronisatie met HealthOne
Als u Beoogo gebruikt, kunt u nu profiteren van volledige bidirectionele synchronisatie van de eGMD-gegevens voor medische huizen en van de patiënt-gegevens.

“Onze roadmap is goed gevuld en we blijven verder investeren in HealthOne”, legt Johan Spincemaille, algemeen directeur van HealthOne, uit. “Met meer actieve gebruikers dan ooit tevoren ontwikkelen we nog meer tools om de activiteiten efficiënt te (blijven) beheren. Door de samenwerking tussen Beoogo en HealthOne kunnen de Wijkgezondheidscentra zich gemakkelijker organiseren en bovendien tijd besparen.”

André Nebie, oprichter en directeur van Beoogo, bevestigt: “De samenwerking HealthOne – Beoogo laat u toe om het beste van beide werelden te combineren. Een uitgebreid medisch programma in voortdurende evolutie, en aan de andere kant een platform voor forfaitbeheer dat ondertussen een referentie geworden is in de sector. Zo kan HealthOne zich concentreren op het medisch programma, en Beoogo op het financieel en administratief beheer van de Medische Huizen. De synchronisatie laat u toe om efficiënt met beide oplossingen te werken, zonder dubbel werk.”

Surf naar de website van Beoogo voor meer informatie,
of neem contact op met uw Account Manager Kevin