De Covid-vaccinatiecampagne is momenteel volop aan de gang en het spreekt voor zich dat er soms nog vragen zijn over de resultaten van de door ons gedefinieerde analyses betreffende risicopatiënten.

Deze analyses werden algemeen opgesteld en geven niet altijd een volledig beeld van uw risicopatiënten. Bij het definiëren van deze criteria werd dan ook rekening gehouden met het feit dat uw gegevens zullen worden geconsolideerd met de gegevens van andere instanties zoals bijvoorbeeld de Mutualiteiten, het Kankerregister, het Mucoviscidoseregister…

We willen ook benadrukken dat deze analyses werden gemaakt op basis van de specifieke criteria die wij hebben ontvangen vanuit de Taskforce. Het is helaas onmogelijk voor ons om voor alle klanten de resultaten van deze analyses te verifiëren dus indien u zelf zou inschatten dat er bepaalde risicopatiënten niet in de audits of in de uiteindelijke lijst zijn opgenomen, kan u deze alsnog zelf toevoegen.

We verwijzen u hiervoor graag naar dit artikel in onze FAQ waar in een paar eenvoudige stappen wordt uitgelegd hoe u deze kan toevoegen aan de lijst voor vaccinatie tijdens fase 1B. Wat ook de reden is (gecodeerd in een bepaald veld, ziekte niet opgenomen in de criteria,…) waarom één van uw patiënten niet op deze lijst staat, u kent uw patiënten het beste en u bent volledig vrij om dit te corrigeren.